top of page

Sisäovet ja väliovet

SISÄOVET JA VÄLIOVET  YLEISESTI

Tarjoamme helpon ja vaivattoman tavan saada suunnitelmiin ja sisustukseen sopivat sisäovet ja väliovet asennettuina.

Saatavilla laaja valikoima sisältää sisäovia, väliovia, saunan ovet, liukuovet, luokitellut ovet; kerrostaso ovet, äänieristysovet / desibeliovet ja palo-ovet.

 

Etsitpä sitten kumppania pieniin tai suurempiin projekteihin, voit luottaa meihin Nikkareihin. Työskentelemme yhdessä johtavien rakennusliikkeiden kumppanina tarjoten kokonaisvaltaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, ja palvelukokonaisuutemme räätälöidään aina tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

 

Kolmikymmenvuotisen historiamme aikana olemme toteuttaneet oviasennus urakoita lukuisiin kohteisiin aina sairaaloista kouluihin ja päiväkoteihin, sekä niin ikään kerros- ja rivitalokohteisiin. Näiden ohella työskentelemme vuosittain noin 800 pientalokohteen parissa, joissa toteutamme monipuolisesti erilasia sisustustöitä.

 

Takaamme, että kun me hoidamme yksityiskohdat, sinä voit keskittyä kokonaisuuksiin.
Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ole meihin yhteydessä!

Ovimateriaalien tukku

Sisäovet ja väliovet

Laajasta valikoimastamme löydät sisutukseen sopivat ovet. Valikoimamme sisältää eri kokoisia ja mallisia ovia - oli kyseessä valkoinen tai musta sisäovi , umpinainen tai lasinen väliovi, kaikki ovet löydät meiltä.

Tarkastamme suunnitelmat ja tarjoamme kohteeseen parhaiten soveltuvan ovikokonaisuuden.

Autamme valitsemaan ovet kohteen suunnitelmien mukaisesti sekä huomiomme oven lisäominaisuudet kuten äänieristysovi, roiskevesisuojattu ovi, palo-ovi, liukuovi ja saunan lasiovi.

Palvelumme sisältää karmien ja ovilehden ammattitaitoisen asennuksen kiinnitystarvikkeineen ja heloineen sekä karmien saumaus ja tiiveyskittaus.

Ovet toimitetaan sovitussa aikataulussa sisäänkannettuna.


Sisäovet

Liukuovet

Liukuovilla on kätevä yhdistää ja jakaa tiloja tarpeen mukaan. Valikoimistamme löytyvät liukuovet on saatavilla seinän sisään asennettuina tai seinän pintaan asennettuina.

Seinän sisään asennettava liukuovi ja runko on käytännöllinen sekä mahdollistaa neliöiden tehokkaan käytön myös pienemmissä tiloissa. Seinän sisäinen liukuovi on saatavilla yhdellä ovilehdellä tai pariovena.

Seinän pintaan asennettu liukuovi maksimoi tilan neliöt. Pinta asennettu liukuovi soveltuu hyvin remontin ja saneerauksen yhteydessä asennettavaksi.

Väliovet

Saunan ovet

Saunan lasiovi tuo ilmavuutta kylpyhuoneeseen. Lasiovella luot tilaan modernin ja viimeistellyn ilmeen. Valikoimamme kaikki lasiovet ovat karkaistua turvalasia ja niillä on erinomainen kosteudenkestävyys. Lasioven väri on saatavilla eri väreissä sekä satiini lasiovi sopii peittävyytensä ansiosta myös kodinhoitohuoneen tai pukuhuoneen oveksi.


Väliovet ja sisäovet

Äänieristysovet

Äänieristysovet lisäävät asuinmukavuutta ja ovat osa onnistunutta kodin äänieristystä. Suunnitteluvaiheessa on hyvä ottaa huomioon kodin akustiikka ja valita äänieristysovi makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Äänieristysovi ylläpitää kodin rauhallisuutta ja yksityisyyttä. 

 

Äänieristysovea valittaessa on hyvä huomioida karmin saumaus ja tiiveyskittaus, jotka ovat olellinen osa äänieristävyyttä. Pitkän kokemuksemme ansoista otamme nämä seikat huomioon jo tarjousvaiheessa.

Sisäovet ja väliovet

Palo-ovet

Valikoimistamme saat myös testatut paloturvalliset ovet. Sisäkäyttöön tarkoitetut palo-ovet tarjoamme paloluokan mukaisena ja ovat saatavilla maalattuina tai viilupintaisena. Palo-ovi on osastoiva ja ääntäeristävä ovi. Laadukas palo-ovi on järkevä valinta paloturvallisuuden vuoksi kaikissa kohteissa. Palo-ovet ovat erikoisovia , jotka ovat suunniteltu estämään tulen ja savun leviäminen rakennuksen sisällä tulipalon sattuessa,  palo-ovia käytetään turvallisuuden lisäämiseen.

Näissäkin kohteissa olimme mukana

Kauppakeskus Redi

Mall of  Tripla

Väliovet
Sisäovet
Laakaovet

NÄMÄKIN KOHTEET LISTOITIMME

1-peiliset ovet
3-peiliset ovet

Kauppakeskus Redi

Kauppakeskus Redi

Mall of  Tripla

4-peiliset ovet
Massiivi ovet
Äänieristys ovet
Palo-ovet
Luokitellut ovet

Mall of Tripla

Jäikö jokin asia askarruttamaan tai unohdimmeko kertoa jotakin? Ota yhteyttä, niin korjataan tilanne! Kerromme mielellämme lisää palveluvalikoimastamme sekä siitä, miten juuri sinun kohteeseesi sopiva mahdollisimman kustannustehokas palvelupaketti toteutetaan.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

bottom of page