top of page

Hyville Nikkareille

on aina tilaa

Sinustako Nikkari?

Nikkareilla työskennellään hyvässä hengessä yhteistuumin toimien.  Meillä on rento ja nuorekas työyhteisö, sekä hyvä tekemisen meininki. Hyvä meininkimme myös näkyy, sillä meillä viihdytään pitkään!

Nikkarina saat käyttöösi huippulaadukkaat työvaatteet ja -välineet, ja lisäksi tarjoamme tavallista kattavampia henkilöstöetuja. Tarjoamme myös mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen sekä urallasi etenemiseen.

Meillä työskennelläksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan rautainen asenteesi ratkaisee. Perehdytämme uudet Nikkarit aina henkilökohtaisen kokemuksen ja osaamisen pohjalta, ja itse perehdytys tapahtuu työmaalla käytännön oppimisen kautta.

Kuulostaako hyvältä? Laita siis hakemuksesi matkaan!

Kauppakeskus Redi

Mall of  Tripla

Mall of Tripla

Laita tästä hakemuksesi tulemaan tai ota suoraan yhteyttä työnjohtoomme

Tiedämme, ettei kukaan ole seppä syntyessään - meillä asenteesi ratkaisee!

Jos tunnet halua tarttua haasteeseen, laita hakemuksesi matkaan ja olemme sinuun yhteydessä. Halutessasi voit myös olla suoraan yhteydessä oman alueesi tuotantoon.

Huomaathan, että uusilta Nikkareilta edellytämme 18 vuoden ikää, ajokorttia sekä omaa autoa.

Hakemuslomake

Kiitos!

Haluamme kuulla sinusta

Olitpa sitten rakennusalan kokenut konkari taikka alasta kiinnostunut rautaisen asenteen omaava tekijä, haluamme tietenkin kuulla sinusta! Kerromme toki myös mielellämme lisää toiminnastamme, sekä siitä millaisia uramahdollisuuksia voisimme sinulle tarjota. Ole siis meihin yhteydessä niin tutustutaan!

Nikkareilla työskentely on mukavaa, sillä käytössämme on hyvät työkalut- ja vaatteet. Nautin myös työaikojen vapaudesta, kunhan saa työt hoidettua sovituissa aikatauluissa. Parasta on kun omaan ansioon voi vaikuttaa tekemällä kovempaa hommia!

Teemu

Oviasentaja & listoittaja

Meillä on täällä hyvät esimiehet ja mukavat työkaverit. Tämä on paras työpaikka jossa olen ollut!

Timi

Ikkuna-asentaja

Jäikö jokin asia askarruttamaan tai unohdimmeko kertoa jotakin? Ota yhteyttä, niin korjataan tilanne! Kerromme mielellämme lisää palveluvalikoimastamme sekä siitä, miten juuri sinun kohteeseesi sopiva mahdollisimman kustannustehokas palvelupaketti toteutetaan.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

bottom of page