top of page

Karmi- ja oviasennus

KARMI- JA OVIASENNUS  YLEISESTI

Nikkarit suorittaa oviasennukset ammattitaitoisesti vuosikymmenten ja tuhansien jo valmistuneiden kohteiden kokemuksella

rakennusliikkeille valtakunnallisesti Suomessa.

Karmi- ja oviasennus on saatavilla asunto- , toimitila- ja sairaalakohteisiin sekä julkisin tiloihin ja erikoiskohteisiin.

 

Valtakunnallinen asentajaverkostomme palvelee ympäri Suomen, ja osaamisemme on tukenasi niin uudisrakennuksilla kuin
saneerauskohteissakin.

Vuonna 2022 Nikkarit asensi 62 000 kappaletta erilaisia ovia kuten sisäovet ja väliovet, äänieristysovet, palo-ovet, saunan lasiovet sekä liukuovet.

Oviasennus

Meiltä saat karmi- ja oviasennukset helposti ja vaivattomasti. Oviasennukset toteutamme listoitusystävällisesti , jolloin vältytään ylimääräisten smyygilistojen työstöltä. 

Oviasennuksia voidaan laajentaa kattamaan myös ovimateriaali, logistiikka (rahti ja työmaalogistiikka), heloitus , karmien saumaus ja tiiveyskittaus - Ovikokonaisuus YSE 1998 piirissä, ensimmäisenä Suomessa.


Karmien saumaus ja

tiiveyskittaus

Ovien ja ikkunoiden höyrynsulku- ja äänieristyssaumaukset ovat tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta, ja kun saumausurakoitsija on asentanut myös ikkunat ja ovet vältytään urakkarajojen tuomilta lisäkustannuksilta.

 

Kun työvaiheet toteutetaan kokonaisuutena, helpottuvat esimerkiksi vastuukysymykset, kun asennetun tuotteen lisäksi sama urakoitsija vastaa sen eristyksestä ja tiiveydestä aina valmiiseen listapintaan saakka. Näin ollen näiden työvaiheiden yhdistäminen on kustannustehokkain ratkaisu.

Sisäovet ja väliovet

Laajasta valikoimastamme löydät myös kohteeseen sopivat ovet.

Valikoimamme sisältää eri kokoisia ja mallisia ovia - oli kyseessä valkoinen tai musta sisäovi , umpinainen tai lasinen väliovi, kaikki ovet saat meiltä.

Tarkastamme suunnitelmat ja tarjoamme kohteeseen parhaiten soveltuvan ovikokonaisuuden.

Autamme valitsemaan ovet kohteen suunnitelmien mukaisesti sekä huomiomme oven lisäominaisuudet kuten äänieristysovi, roiskevesisuojattu ovi, palo-ovi, liukuovi ja saunan lasiovi.

Ovet toimitetaan sovitussa aikataulussa sisäänkannettuna.

Ovikokonaisuus palvelumme sisältää ovimateriaalien lisäksi karmien ja ovilehden ammattitaitoisen asennuksen kiinnitystarvikkeineen ja heloineen sekä karmien saumaus ja tiiveyskittaus.

Ovikokonaisuus

Ovet oikeaan paikkaan oikeaan aikaan - Ovikokonaisuus on saatavilla valtakunnallisesti koko maassa.

Palvelu sisältää ovimateriaalin, logistiikan, asennuksen, saumauksen, virheettömän luovutuksen ja takuun.

Kirsikkana kakun päällä , koko paketti kuuluu YSE 1998 piiriin - ensimmäisenä Suomessa.

Näissäkin kohteissa olimme mukana

Kauppakeskus Redi

Mall of  Tripla

NÄMÄKIN KOHTEET LISTOITIMME

Kauppakeskus Redi

Kauppakeskus Redi

Mall of  Tripla

Mall of Tripla

Jäikö jokin asia askarruttamaan tai unohdimmeko kertoa jotakin? Ota yhteyttä, niin korjataan tilanne! Kerromme mielellämme lisää palveluvalikoimastamme sekä siitä, miten juuri sinun kohteeseesi sopiva mahdollisimman kustannustehokas palvelupaketti toteutetaan.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

bottom of page