top of page

Listoitus

LISTOITUS  YLEISESTI

Nikkarit on listoitustyön ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Toteutamme kokonaisvaltaiset listoitukset rakennusliikkeille valtakunnallisesti Suomessa.

Listoitamme asunto- , toimitila- ja sairaalakohteet sekä julkiset tilat ja erikoiskohteet.

 

Listoitus on erityisosaamista. Nikkarit koostuu kokeneista ja listoitukseen erikoistuneista tekijöistä, joilla on halu ja motivaatio suorittaa listoitukset kohteessanne parhaalla mahdollisella tavalla aikatauluissa pysyen, suunnitelmat huomioon ottaen sekä tuomalla kokemukseen pohjautuvaa

ratkaisukykyä työmaan avuksi päätöksentekoon.

Vuonna 2022 Nikkarit listoitti kolme miljoonaa metriä erilaisia listoituksia kuten jalkalistoitus, ovilistoitus, peitelistoitus, smyygilistat,

puulistoitus, varjolistoitus sekä holkkalistoitus.

Listoitus onnistuu meiltä aikataulussa.

Ovilistat

Ovilistoitus viimeistelee karmien ja ovilehden ympäristön. Kustannustehokkain ratkaisu syntyy , kun ovenkarmi on asennettu listoitusystävällisesti,  jolloin vältytään ylimääräisten smyygilistojen työstöltä. Puulistojen höyläyksellä saamme listoituksen istumaan kahden eri tasossa olevan pinnan kanssa tasan. Valikoimistamme löydät puulistat, tammilistat ja kosteisiin tiloihin soveltuvat massiivimuovilistat. Listat ovat saatavilla valkoisena sekä projektikohtaisissa väreissä.

Ikkunalistat: Listoitus asennustyö nopeasti.

Ikkunalistat

Oikein suoritetut ikkunalistoitukset luovat tasapainoisen 

kehyksen ikkunoiden ympärille. Ikkunalistoituksessa huomioidaan myös käyntivälit , ikkunoiden käytettävyyden varmistamiseksi. Listoituksen toteutamme puskuliitoksina tai jiiriin - kuten haluatte.

Jalkalistat: Listoitus tapahtuu asentamalla ulkonurkat jiiriin

Jalkalistat

Jalkalista kruunaa lattiapinnan ja yhdistää sen saumattomasti seinien kanssa. Valikoimistamme löytyvät puujalkalistat lattian sävyyn yhteensopivana, näin ollen myös huoneistokohtaiset muutokset toteutamme helposti ja vaivattomasti. Nikkarit Kuultovärit sisältää 10 vakiosävyä,  jotka ovat valikoitu mallistoon eniten käytettyjen lattiasävyjen mukaan. Listoituksen viimeistely kääntöpään teolla onnistuu meiltä. 

Peitelistat

Peitelistoitukset on saatavilla mittoihin sopivalla leveydellä ja paksuudella määrämittaan sahattuna. Leveällä peitelistalla saadaan luotua näyttävyyttä suurien ikkuna-aukkojen ympärille.

Peitelistat: Listoitus asennus meiltä helposti ja vaivattomasti.
Näissäkin kohteissa olimme mukana

Kauppakeskus Redi

Mall of  Tripla

Oviasennus
Kalasatama Helsinki, Suomi
Lasten sairaala Helsinki, Suomi

NÄMÄKIN KOHTEET LISTOITIMME

Listotus
Kalasataman talot Helsinki, Suomi

Kauppakeskus Redi

Kauppakeskus Redi

Mall of  Tripla

Oviasennus
Kalasataman uudet talot Helsinki, Suomi
Uusi lastensairaala Helsinki, Suomi
Listoitus
Uusi Lastensairaala Helsinki, Suomi

Mall of Tripla

Jäikö jokin asia askarruttamaan tai unohdimmeko kertoa jotakin? Ota yhteyttä, niin korjataan tilanne! Kerromme mielellämme lisää palveluvalikoimastamme sekä siitä, miten juuri sinun kohteeseesi sopiva mahdollisimman kustannustehokas palvelupaketti toteutetaan.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

bottom of page