top of page

Listoitukset

ikkunalistoitusten asennus

Ikkunalistoitukset

Oikein suoritettu ikkunalistoitus

luo tasapainoisen kehyksen ikkunoiden 

ympärille. Ikkunalistoituksessa huomioidaan myös käyntivälit , ikkunoiden käytettävyyden varmistamiseksi. Listoituksen toteutamme puskuliitoksina tai jiiriin - kuten haluatte.

Ovilistoitukset

Ovilistoitus viimeistelee karmien ja ovilehden ympäristön. Kustannustehokkain ratkaisu syntyy,

kun ovenkarmi on asennettu listoitusystävällisesti,  jolloin vältytään ylimääräisten smyygilistojen työstöltä. Puulistojen höyläyksellä saamme listoituksen istumaan kahden eri tasossa olevan pinnan kanssa tasan. Valikoimistamme löydät puulistat, tammilistat ja kosteisiin tiloihin soveltuvat massiivimuovilistat. Listat ovat saatavilla valkoisena sekä projektikohtaisissa väreissä.

Kauppakeskus Redi

Mall of  Tripla

Listoitukset
Listoitus
Jalkalistat

NÄMÄKIN KOHTEET LISTOITIMME

Peitelistat
Ovilistat

Kauppakeskus Redi

Jalkalistojen asennus

Jalkalistoitukset

Jalkalistat kruunaavat lattiapinnan ja yhdistää lattian saumattomasti seinien kanssa. Valikoimistamme löytyvät puujalkalistat lattian sävyyn yhteensopivana, näin ollen myös huoneistokohtaiset muutokset toteutamme helposti ja vaivattomasti. Nikkarit Kuultovärit sisältää 10 vakiosävyä,  jotka ovat valikoitu mallistoon eniten käytettyjen lattiasävyjen mukaan. Listoituksen viimeistely kääntöpään teolla onnistuu meiltä. 

Jäikö jokin asia askarruttamaan tai unohdimmeko kertoa jotakin? Ota yhteyttä, niin korjataan tilanne! Kerromme mielellämme lisää palveluvalikoimastamme sekä siitä, miten juuri sinun kohteeseesi sopiva mahdollisimman kustannustehokas palvelupaketti toteutetaan.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Kauppakeskus Redi

Mall of  Tripla

Rosterilistat
Ovilistoitukset
Jalkalistoitukset
Peitelistat
Peitelistoitukset

Mall of Tripla

Näissäkin kohteissa olimme mukana

LISTOITUKSET  YLEISESTI

Nikkarit on listoitustyön ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Toteutamme kokonaisvaltaiset listoitukset rakennusliikkeille valtakunnallisesti Suomessa.

Listoitamme asunto- , toimitila- ja sairaalakohteet sekä julkiset tilat ja erikoiskohteet.

 

Listoitus on erityisosaamista. Nikkarit koostuu kokeneista ja listoitukseen erikoistuneista tekijöistä, joilla on halu ja motivaatio suorittaa listoitukset kohteessanne parhaalla mahdollisella tavalla aikatauluissa pysyen, suunnitelmat huomioon ottaen sekä tuomalla kokemukseen pohjautuvaa

ratkaisukykyä työmaan avuksi päätöksentekoon.

Vuonna 2023 Nikkarit listoitti kolme miljoonaa metriä erilaisia listoituksia kuten jalkalistoitus, ovilistoitus, peitelistoitus, smyygilistat,

puulistoitus, varjolistoitus sekä holkkalistoitus.

Listoitukset

Peitelistoitukset

Peitelistoitukset on saatavilla mittoihin sopivalla leveydellä ja paksuudella määrämittaan sahattuna. Leveällä peitelistalla saadaan luotua näyttävyyttä suurien ikkuna-aukkojen ympärille.

Peitelistoitusten asennus
bottom of page