top of page

Rakennusalan tulevaisuus luodaan tänään

Halutuin yhteystyökumppani & paras työpaikka.

Visio, joka ohjaa jokapäiväistä toimintaamme.

Me Nikkareilla haluamme kehittää niin yritystoimintaamme kuin myös toimialaamme. Sekä asiakkaamme kuten myös työntekijämme ovat meille ensiarvoisen tärkeitä toimijoita, joiden eteen työskentelemme ahkerasti. Uskomme siihen, että pienten askelten myötä voimme savuttaa jotain konkreettista, jotain sellaista jolla on merkitystä.

Pyrimme päivittäisiin kohtaamisiin niin asiakkaidemme kuin myös työntekijöidemme kanssa. Jotta voisimme kehittää toimintaamme visiomme suuntaan, haluamme nähdä ja kuulla kuinka kenttä toimii. Asiakkaidemme tarpeita ja toiveita kuuntelemme herkällä korvalla, ja kehitämme toimintaamme sen mukaisesti. Tästä esimerkkinä palveluvalikoimamme laajentaminen, joka toteutettiin ensi sijassa asiakkaidemme tarpeiden pohjalta.

Etsimme myös jatkuvasti uusia keinoja, joiden avulla voimme kehittää työntekijöidemme arkea. Uusien työskentelymenetelmien ja -välineiden kehittämisen ohella pyrimme huolehtimaan työntekijöistämme myös esimerkiksi kattavien vakuutuksien avulla. Meille on tärkeää, että meillä viihdytään.

Visiomme mahdollistaa sen, että olemme täällä vielä kymmenenkin vuoden päästä.

”Visiomme on meille sellainen päämäärä, jonka saavuttamiseen tarvitaan koko organisaatiomme työpanos. Se on kuitenkin myös päämäärä, jonka eteen olemme sitoutuneet työskentelemään.  Ennen kaikkea visiomme mahdollistaa sen, että Nikkarit ovat täällä vuoden, kahden, viiden ja kymmenenkin vuodenkin päästä,” toteaa Niklas Gustafsson.

Työelämää, toimialaa ja asiakassuhteita muutetaan ennen kaikkea toiminnalla. Toiminnan rinnalle tarvitaan myös asennetta, tahtoa ja uskoa omaan tekemiseen. Viimekädessä kyse on siitä, että toimialamme tarvitsee aktiivista kehittämistä näiden alati muuttuvien olosuhteiden keskellä. Me kuljemme kohti visiotamme ja työskentelemme sen eteen joka ikinen päivä.


29 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page