top of page

Nikkarit investoivat toimitusvarmuuteen

Kuluneen vuoden aikana rakennusalalla on nähty poikkeuksellisen suuria muutoksia, kun rakennusmateriaalien saatavuus on heikentynyt äkillisesti. Muun muassa puutavaran, betonielementtien ja teräsmateriaalien saatavuusongelmat sekä logistiset haasteet heijastuvat suoraan myös materiaalihintoihin, jotka heilahtelevat paikoin runsaastikin.

Materiaalihintojen äkillinen nousu pistää vuosisopimukset ja urakkatarjoukset lujille. Epävarmassa tilanteessa luotettavien yhteistyökumppaneiden merkitys nousee aiempaakin tärkeämmäksi valttikortiksi, jotta urakat onnistutaan viimeistelemään sovitussa aikataulussa.

Uusien toimitilojen rakennushanke on investointi tulevaisuuteen, jonka avulla pyritään materiaalisaatavuus pyritään turvaamaan.

Nikkareiden osalta alan haasteisiin pyritään vastaamalla uusien, nykyistä suurempien varastotilojen rakentamisen myötä. Sipoon Bastukärrin alueelle sijoittuvien varastotilojen rakennushanke nähdään ennen kaikkea investointina tulevaisuuteen, jonka myötä pyrimme turvaamaan asiakkaillemme tulevien materiaalien saatavuuden.

Materiaalihintojen heitellessä on syytä muistaa, että kaikkein kallein urakka on se, jota ei kyetä tekemään.”

”Meille on tärkeää pitää asiakkaistamme huolta. Uusien varastotilojen myötä voimme osaltamme vaikuttaa siihen, että tarvittavia materiaaleja on saatavilla ennalta sovitussa mittakaavassa. Haluamme myös panostaa varastointilogistiikkaan ja tehokkuuteen ja siksi uusien varastotilojen rakentaminen Sipooseen on valtavan hieno juttu. Kustannusrakenteiden muuttuessa ja materiaalihintojen heitellessä on syytä muistaa, että kaikkein kallein urakka on se, jota ei kyetä tekemään” toteaa toimitusjohtaja Joel Gustafsson.

Uusien toimitilojen rakennushanke etenee vauhdilla Sipoon Bastukärrissä.

Kasvavan yrityksen tarpeisiin soveltuvien varasto- ja toimistotilojen on määrä valmistua vuoden 2022 alussa.


36 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page