top of page

Mestarinikkareille uusi toimitusjohtaja

Mestarinikkareille uusi toimitusjohtaja

Markkinoiden johtava listoituksia sekä ovi- ja ikkuna-asennuksia tekevä yritys Mestarinikkarit Oy nimittää Joel Gustafssonin uudeksi toimitusjohtajaksi. Aiemmin hän on toiminut saman yrityksen ikkuna- ja oviasennuksia tekevän liiketoimintalinjan vetäjänä. Nyt painopiste siirtyy kasvun jatkuvuuteen.

Yhtiön asiakkaita ovat rakennusliikkeet, joiden kautta kysyntä yhtiön palveluista on ennätyskorkealla asuntojen suuren tarpeen vuoksi. Mestarinikkareilla on voimakas kasvustrategia, jota Joel Gustafsson on oikea mies johtamaan.

  1. Olen todella iloinen ja tyytyväinen nähdessäni veljeni Joel Gustafssonin Mestarinikkareiden toimitusjohtajana. Joel on nuoresta iästään huolimatta toiminut monissa johtamistehtävissä rakennusalalla. Uusi toimitusjohtaja jakaa yhtiön keskeiset arvot, mission ja vision. Hän tuo uuden ulottuvuuden toimintaan alansa pitkän kokemuksen ja osaamisen myötä. Näin ollen hän on oikea henkilö nostamaan yhtiön seuraavalle tasolle, sanoo Niklas Gustafsson, Mestarinikkareiden hallituksen puheenjohtajana.

Entinen toimitusjohtaja Jan Gustafsson keskittyy konsernin uusien liiketoimintojen kehittämiseen.

Vuonna 2019 Nikkarit konsernin osti kolme veljestä Jan, Niklas ja Joel Gustafsson ruotsalaiselta pääomasijoittajalta Mellby Gård:ilta. Joelin nimitys Mestarinikkareiden toimitusjohtajaksi on osa konsernin kasvustrategiaa.

Nikkarit-konserni: Nikkarit-konserni ja erityisesti sen Suomen yhtiö Mestarinikkarit Oy on viime vuosina osoittanut vahvaa taloudellista kasvua ja kasvattanut liikevaihtoaan yli 50 prosenttia vuodesta 2014. Mestarinikkarit Oy perustettiin Suomessa vuonna 1990 ja on toiminut Ruotsissa Nikkarit-nimellä vuodesta 2005 sekä Norjassa Nikkarit- nimellä vuodesta 2015. Tällä hetkellä liiketoiminta työllistää n. 200 työntekijää, ja on listoituksen markkinajohtaja sekä Suomessa että Ruotsissa. Mestarinikkarit on listoitukseen, puurakenteisten ovien ja ikkunoiden asentamiseen sekä siihen liittyvään eristykseen ja tiivistykseen erikoistunut yritys.

Lisätietoja ja kommentteja antavat;

Joel Gustafsson, Toimitusjohtaja, Mestarinikkarit Oy +358 40 411 5516, joel.gustafsson@mestarinikkarit.fi

Niklas Gustafsson, Hallituksen puheenjohtaja, Mestarinikkarit Oy +358 400 758 344, niklas.gustafsson@mestarinikkarit.fi

542 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page